BLINDEREN

Wist je dat

Wist je dat Autoglas Antwerpen een familiebedrijf is?

Wist je dat Autoglas Antwerpen naast ruiten ook dealer en plaatser is van voertuigverwarmingen van de merken Webasto, Ebersp√§cher en Autoterm?Verkoopsvoorwaarden

BEL ONS OP

03 541 30 20


Blinderen

Het blinderen of "tinten" van autoruiten gebeurt met zonwerende raamfolies, speciaal ontworpen om inkijk en warmte tegen te gaan. Door een unieke procedure, waarbij de polyester folie uit 6 gemetalliseerde lagen kan bestaan, hebben deze raamfolies een zeer lange levensduur en garanderen deze films op een autoruit een warmtewering van minimaal 30 tot 70 %. Het hoge UV-block (98 %) houd verkleuring tegen. Om inkijk te voorkomen worden vaak donkere tinten gebruikt. Doordat folies, waarmee wij werken, altijd van krasvaste coating zijn voorzien, zal de folie niet beschadigen bij het wassen en reinigen van de ruit.

Er zijn twee redenen te noemen voor het tinten van autoruiten, nl.: 

Cool: Dit kan twee dingen betekenen:

  • Uitstraling, stijl, klasse, sportief,...
  • Het klimaat in de auto.


Verschillende tinten

U kan bij Autoglas Antwerpen kiezen voor 3 verschillende tinten, namelijk: 65%, 80% en 95%:65% is de lichtste tint. Deze wordt vaak gebruikt wanneer de wagen origineel van het fabriek af getint is maar u het toch nog wat donkerder wilt. Alsook wordt deze tint gekozen wanneer er gekozen word voor verduisterde ruiten maar de klant wilt het toch nog zo licht mogelijk houden.

80% is de tint die het dichtst bij de originele look ligt. Deze tint wordt vaak gekozen voor gewone personenwagens omdat deze het meest lijkt op de originele look en omdat deze niet heel donker en niet heel licht is. Perfecte middenweg dus!

95% is de aller donkerste tint. Deze tint wordt voornamelijk gekozen voor het vervoeren van waardevolle materialen omdat dit de ruiten echt zo goed als zwart maken. Alsook wordt deze verkozen voor personenwagens door liefhebbers van de full-black look! 

Alle tinten kunnen op alle soorten wagens, de procent van de tint is een volledige persoonlijke keuze! Het verschil van tint maakt geen verschil in prijs. Laat nu een prijs opmaken voor het tinten van uw wagen!


Inkijkwerend

Niet naar binnen- maar wel naar buiten kunnen kijken = inbraakwerend. Doordat de inkijk tot het minimum beperkt kan worden, zullen inbrekers niet zo snel uw auto uitkiezen als doelwit.

Met de juiste keuze, van de raamfolie, is het mogelijk dat waardevolle zaken in de wagen van buitenaf niet meer te zien zijn, terwijl u wel gewoon naar buiten kunt kijken. Men zal zich dus bedenken om al de moeite te nemen om uw auto of bedrijfswagen open te breken. 

Garantie

Na de werken krijgt u ook een garantiekaart mee naar huis. U neemt dus geen risico's!


Belangrijk:

Bij het tinten van ruiten wordt er vrij veel water gebruikt om de folie te kunnen aanbrengen, daardoor is het belangrijk bepaalde ruiten te demonteren.

Sommige bedrijven doen dit niet om tijd te winnen, met alle gevolgen vandien : problemen met centrale vergrendeling of automatische ruiten door corrosie of roest na +-1jaar, dit omdat het water doordat de ruiten niet gedemonteerd worden, rechtstreeks in het deurpaneel loopt.

Dankzij het demonteren van de ruiten gaat u ook geen witte randen zien bij het op en neer gaan van de zijruiten.

Door deze manier van werken kunnen wij ons onderscheiden van anderen.