BLINDEREN

Nieuw!

Mobilhome & Caravan
Ruiten vervangen

VERVANGWAGEN TER BESCHIKKING

Onze 2de vestiging vanaf nu:

Certificaat

Download hier

A U T O G L A S R E P A I R
REEDS ERVARING SINDS 1994Verkoopsvoorwaarden

BEL ONS OP

03 541 30 20


Over ons

  • Ook mobiele verplaatsing!
  • Als uw verzekering glasschade dekt, betaalt u niets.
  • Wij werken met alle verzekeringen
  • Gratis ruitenwissers bij elke vervanging van de voorruit voor verzekerde klanten
  • 50% goedkoper dan Carglass
  • levenslange garantie

Blinderen

Het blinderen of "tinten" van autoruiten gebeurt met zonwerende raamfolies, speciaal ontworpen om inkijk en warmte tegen te gaan. Door een unieke procedure, waarbij de polyester folie uit 6 gemetaliseerde lagen kan bestaan, hebben deze raamfolies een zeer lange levensduur en garanderen deze films op een autoruit een warmtewering van minimaal 30 tot 70 %. Het hoge UV-block (98 %) houd verkleuring tegen. Om inkijk te voorkomen worden vaak donkere tinten gebruikt. Doordat folies, waarmee wij werken, altijd van krasvaste coating zijn voorzien, zal de folie niet beschadigen bij het wassen en reinigen van de ruit.

Er zijn twee redenen te noemen voor het tinten van autoruiten, nl.: 

Cool: Dit kan twee dingen betekenen:

  • uitstraling, snel, stijl, klasse, sportief.
  • het klimaat in de auto.
Geen last meer van de branderige zon of het verkleuren van uw interieur. Onze folies reduceren de warmte door de zon tot maar liefst 65 %. De branderige zonnestralen worden door de films teruggedrongen. Ook de hinderlijke laaghangende zon is ineens niet hinderlijk meer.


Inkijkwerend:

Niet naar binnen- maar wel naar buiten kunnen kijken = inbraakwerend. Doordat de inkijk tot het minimum beperkt kan worden, zullen inbrekers niet zo snel uw auto uitkiezen als doelwit.

Met de juiste keuze, van de raamfolie, is het mogelijk dat waardevolle zaken in de wagen van buitenaf niet meer te zien zijn, terwijl u wel gewoon naar buiten kunt kijken. Men zal zich dus bedenken om al de moeite te nemen om uw auto of bedrijfswagen open te breken. Steeds meer verzekeringsmaatschappijen eisen dan ook dat de ramen getint worden.


Belangrijk:

Bij het tinten van ruiten wordt er vrij veel water gebruikt om de folie te kunnen aanbrengen, daardoor is het belangrijk bepaalde ruiten te demonteren.

Sommige bedrijven doen dit niet om tijd te winnen, met alle gevolgen vandien : problemen met centrale vergrendeling of automatische ruiten door corrosie of roest na +-1jaar, dit omdat het water doordat de ruiten niet gedemonteerd worden, rechtstreeks in het deurpaneel loopt.

Dankzij het demonteren van de ruiten gaat u ook geen witte randen zien bij het op en neer doen van de zijruiten.

Door deze manier van werken kunnen wij ons onderscheiden van anderen.