AUTORUIT VERVANGEN

Wist je dat

Wist je dat Autoglas Antwerpen een familiebedrijf is?

Wist je dat Autoglas Antwerpen naast ruiten ook dealer en plaatser is van voertuigverwarmingen van de merken Webasto, Ebersp├Ącher en Autoterm?

A U T O G L A S
REEDS ERVARING SINDS 1994


  •  Terbekehofdreef 51, 2610 Wilrijk (bedrijvenpark TB)
Verkoopsvoorwaarden

BEL ONS OP

03 541 30 20


Over Ons

  • Ook mobiele verplaatsing!
  • Als uw verzekering glasschade dekt, betaalt u niets.
  • Wij werken met alle verzekeringen
  • Gratis ruitenwissers bij elke vervanging van de voorruit voor verzekerde klanten
  • 50% goedkoper dan Carglass
  • levenslange garantie

Autoruit vervangen

Wanneer denkt u aan het vervangen van de voorruit of autoruit van uw wagen, bestelwagen, vrachtwagen of ander voertuig? Voor de meeste is het antwoord: NOOIT!

In geval van een ernstig ongeluk moet de voorruit intact en op zijn plaats blijven om de passagiers in de auto tegen te houden. De voorruit moet indien nodig airbags ondersteunen als ze geactiveerd worden. Tevens moet de voorruit grote stukken glas tegenhouden die op zichzelf al letsels kunnen veroorzaken. Lees hier meer over de functie van een voorruit.

Nieuwe voorruit plaatsen

Een barst in de voorruit, niemand ziet ze graag verschijnen. Gelukkig kunnen we dit snel oplossen. Als uw voorruit een grote barst heeft is dit jammer genoeg niet herstelbaar. Uw voorruit moet dan vervangen worden. Autoglas Antwerpen voorziet u van de beste prijs, kwaliteit en een snelle afspraak. Op een mum van tijd bent u weer de baan op met uw gloednieuwe ruit.

Nieuwe voorruiten voldoen aan strenge internationale veiligheidsnormen, zoals kwaliteit van het zicht, duurzaamheid, de gevolgen bij breuk, uitvoering, weerstand en het effect van verwering. 

Verzekerd voor glasbreuk

Bent u verzekerd voor glasbreuk? Ook dan kan u bij Autoglas Antwerpen terecht! Wij werken rechtstreeks samen met uw verzekering zodat u zelf niets hoeft te regelen. Op een mum van tijd bent u weer op de baan met uw gloednieuwe ruit.

Zijruiten en achterruiten

Ook voor alle zijruiten en achterruiten kan u bij Autoglas Antwerpen terecht. Autoglas Antwerpen voorziet u van de beste prijs, kwaliteit en een snelle afspraak. Op een mum van tijd bent u weer de baan op met uw gloednieuwe ruit.

Hoe belangrijk is de conditie van de autovoorruit?

Voor de veiligheid is het belangrijk dat de voorruit in een goede conditie blijft.

Kwaliteit

Autoruitmontage is maatwerk. Elk detail moet kloppen om te zorgen dat uw kostbare auto in perfecte staat wordt afgeleverd. De kwaliteit van de mensen is doorslaggevend bij het monteren van autoruiten. De enorme know-how en ervaring die door ons is opgebouwd, geeft u de zekerheid dat elk karwei goed en vakkundig wordt uitgevoerd.

Autoglas Antwerpen werkt samen met de beste autoruitfabrikanten. Autoruiten die door ons geplaatst zijn, hebben dezelfde kwaliteit en specificaties als een originele autoruit en krijgen dus het label "Original Spare Parts". Hieruit blijkt dus de hoge standaard die erkend wordt door de automobielfabrikanten.

Ozon behandeling

Veel (oudere) voertuigen hebben last van vieze luchtjes door de geur van sigarettenrook, vocht en vervuiling door voedselresten en organisch afval, of van dieren (bijv. honden). Ook micro-organismen zoals schimmelsgistenalgen, bacteri├źn (zoals Legionella en Salmonella) en alle mogelijke virussen (zoals Corona!) zijn na jaren, ongenode gasten geworden in het passagiersgedeelte en airconditioningcircuit, waardoor mensen daadwerkelijk ziek worden in hun auto!


Kan uw wagen wel een desinfectie of zuivering gebruiken? Dan is de ozongenerator de oplossing. Lees hier meer over de ozon behandeling.