TIPS

Wist je dat

Wist je dat Autoglas Antwerpen een familiebedrijf is?

Wist je dat Autoglas Antwerpen naast ruiten ook dealer en plaatser is van voertuigverwarmingen van de merken Webasto, Eberspächer en Autoterm?

Over ons

  • Ook mobiele verplaatsing!
  • Als uw verzekering glasschade dekt, betaalt u niets.
  • Wij werken met alle verzekeringen
  • Gratis ruitenwissers bij elke vervanging van de voorruit voor verzekerde klanten
  • 50% goedkoper dan Carglass
  • levenslange garantie


Verkoopsvoorwaarden

BEL ONS OP

03 541 30 20


Tips

Bij Autoglas Repair in Aartselaar, Antwerpen kan u rekenen om elke autoruit op een professionele betrouwbare manier te herstellen of te vervangen. Enkel de beste vakmensen en de nieuwste technieken zijn goed genoeg voor ons...

Wij durven dan ook te garanderen dat de vervanging van autoruiten voor zowel personenwagens, bestelwagens als vrachtwagens vlekkeloos gebeurt

Autoglasrepair kan indien gewenst echter ook glas op maat snijden voor :

  • Inbouwruiten voor o.a. bestelwagens
  • Graafmachines,
  • Landbouwvoertuigen,
  • ...

Wat kost een herstelling wanneer ik niet verzekerd ben?

Als de wagen niet verzekerd is tegen glasschade / glasbreuk, raden wij u aan om contact met ons op te nemen en wij zorgen voor de best mogelijke prijs.

Hoe weet ik zeker of ik gekleurde ruiten heb?

Het is niet altijd even gemakkelijk om de kleur van uw autoruiten te bepalen... Als je een stuk wit papier achter een autoruit houdt (bijvoorbeeld de zijruit) dan zie je onmiddellijk het kleurverschil

Heb ik een autoruit met lichtsensor?

Je hebt een lichtsensor op je auto (meer bepaald in een gedeelte van de voorruit van je auto) als je lichten automatisch gaan branden als het donker wordt. Of indien je een stand hebt van je lichtschakelaar waarmee je lichten automatisch gaan branden bij schemering.

Heb ik een autoruit met regensensor?

Je hebt een regensensor op je auto (meer bepaald in een gedeelte van de voorruit van je auto) als je ruitenwissers automatisch aanspringen als het begint te regenen. Of indien je een stand hebt bij je bediening van je ruitewissers waarmee deze automatisch aanspringt wanneer er druppels op de ruit vallen.

Hoe lang duurt een herstelling? Hoe lang moet ik mijn wagen missen?

In de meeste gevallen wordt een herstelling uitgevoerd tijdens u aan het werk bent of bij u thuis. De herstelling wordt ter plekke uitgevoerd dus zodra men klaar is kan je onmiddellijk de auto opnieuw gebruiken. ook zal in veel gevallen de herstelling de dag van uw telefoon nog uitgevoerd kunnen worden.

Moet ik steeds een afspraak maken?

U hoeft steeds een afspraak te maken. Wij komen ter plaatse voor de vervanging of herstelling van de voorruit en dit kan binnen de 24 uur.

Wanneer kan een herstelling nog gebeuren en vanaf wanneer moet ik de ruit vervangen?

Een herstelling van een autoruit kan gebeuren wanneer de beschadiging volledig bedekt van worden door een stuk van 2€... Als de beschadiging zich onmiddellijk in het gezichtsveld van de bestuurder bevindt raden wij aan de ruit te vervangen en niet te herstellen.

Is er een waarborg bij vervanging van een autoruit?

Zeker, u heeft 1 jaar waarborg op uw nieuw geplaatste autoruit. Dit is afhankelijk van de staat van uw auto en van de leeftijd van de wagen. Deze waarborg dekt de autoruit zelf en lekken die misschien zouden kunnen optreden bij vervanging.

Heb ik recht op een waarborg als ik een ruit bij u heb laten herstellen?

Ja, wij hanteren een systeem van 3 maanden waarborg. Indien u niet tevreden zou zijn van de herstelling wordt de kost van de herstelling in mindering gebracht bij het plaatsen van een nieuwe autoruit, u loopt dus geen risico!

Mag ik wettelijk wel getinte ruiten plaatsen?

Ja, je mag getinte ruiten plaatsen achter de bestuurder en achter de passagier. De voorruit mag enkel licht getint worden. Ook mag er een zonneband op de voorruit zitten.