AUTORUIT VERVANGEN

Wist je dat

Wist je dat Autoglas Antwerpen een familiebedrijf is?

Wist je dat Autoglas Antwerpen naast ruiten ook dealer en plaatser is van voertuigverwarmingen, open daken en laadpalen?

A U T O G L A S
REEDS ERVARING SINDS 1994


  •  Terbekehofdreef 51, 2610 Wilrijk (bedrijvenpark TB)
Verkoopsvoorwaarden

BEL ONS OP

03 541 30 20


Over Ons

  • Ook mobiele verplaatsing!
  • Als uw verzekering glasschade dekt, betaalt u niets.
  • Wij werken met alle verzekeringen
  • Gratis ruitenwissers bij elke vervanging van de voorruit voor verzekerde klanten
  • 50% goedkoper dan Carglass
  • levenslange garantie

Autoruit vervangen

Wanneer denkt u aan het vervangen van de voorruit of autoruit van uw wagen, bestelwagen, vrachtwagen of ander voertuig? Voor de meeste is het antwoord: NOOIT!

Functie van een voorruit

  • De voorruit moet optimaal helder zijn, zodat er zonder hinder doorheen de voorruit gekeken kan worden.
  • In veel auto's is de voorruit een gedeelte van de algemene stijfheid van de zelfdragende carrosserie.
  • lndien de voorruit breekt moet het nog steeds mogelijk zijn om er doorheen te kijken.


In geval van een ernstig ongeluk moet de voorruit intact en op zijn plaats blijven om de passagiers in de auto tegen te houden. De voorruit moet indien nodig airbags ondersteunen als ze geactiveerd worden. Tevens moet de voorruit grote stukken glas tegenhouden die op zichzelf al letsels kunnen veroorzaken.

In sommige auto's bevatten voorruiten ook radioantennes en verwarmingselementen. Vrijwel alle voorruiten zijn daarom gemaakt van gelaagd glas. Dit is een sandwichconstructie van twee glasdelen met daar tussenin een heldere sterke plastic folie. De buitenste glaslaag van de voorruit kan breken maar het glas zal, tenzij er een ernstig ongeluk plaatsvindt, altijd op zijn plaats blijven, klevend aan de tussenlaag.

Nieuwe voorruit plaatsen

Nieuwe voorruiten voldoen aan strenge internationale veiligheidsnormen, zoals kwaliteit van het zicht, duurzaamheid, de gevolgen bij breuk, uitvoering, weerstand en het effect van verwering. 

Hoe belangrijk is de conditie van de autovoorruit?

Voor de veiligheid is het belangrijk dat de voorruit in een goede conditie blijft.

Barst in voorruit herstellen

Barsten en andere schade kunnen de sterkte van de voorruit verzwakken en het zicht door het glas beïnvloeden. Bij schade dient de voorruit vervangen te worden. Een kleine steenslag kan eventueel hersteld worden.

Kwaliteit

Autoruitmontage is maatwerk. Elk detail moet kloppen om te zorgen dat uw kostbare auto in perfecte staat wordt afgeleverd. De kwaliteit van de mensen is doorslaggevend bij het monteren van autoruiten. De enorme know-how en ervaring die door ons is opgebouwd, geeft u de zekerheid dat elk karwei goed en vakkundig wordt uitgevoerd.

Autoglas Antwerpen werkt samen met de beste autoruitfabrikanten. Autoruiten die door ons geplaatst zijn, hebben dezelfde kwaliteit en specificaties als een originele autoruit en krijgen dus het label "Original Spare Parts". Hieruit blijkt dus de hoge standaard die erkend wordt door de automobielfabrikanten.